Hlavní obsah

Kontroverzní Cybertruck není vtip. Musk se svezl se slavným moderátorem

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanál CNBC Prime poutá na novou epizodu pořadu Jay Leno Garage. Slavný moderátor tentokrát vyzkoušel opravdovou specialitu. S podnikatelem a šéfem Tesly Elonem Muskem na sedadle spolujezdce ukázal, jak snadné je divoký koncept Cybertruck řídit na běžných silnicích.

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck

Článek

Na celou epizodu si motorističtí fanoušci ještě počkají, ovšem upoutávka na nové epizody pořadu moderátora a sběratele Jay Lena slibuje projížďku s Teslou Cybertruck.

Koncept pick-upu v listopadu ohromil svým vzhledem a celkovým pojetím natolik, že málokdo věřil v sériovou výrobu. Musk je však odhodlaný auto dotlačit do výroby s minimálními změnami.

Jeho automobilka prý nikdy nedělá koncepty jen tak. Nejvýraznější změnou při cestě na pásy bude pětiprocentní zmenšení, aby se vůz lépe vešel do typických amerických garáží.

Proporce a základní design však podle vizionáře zůstanou. Stejně jako bohaté prosklení interiéru, které moderátora uchvátilo.

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Nepovedený pokus při premiéře vozu, kdy se řidičovo okno ukázalo jako nedostatečně nerozbitné, přivedlo pozornost i na neprůstřelnost a nerozbitnost některých částí Cybertrucku. I to máme podle přiloženého rozhovoru očekávat v sériové podobě, která se chystá na příští rok. Proč? Protože je to podle Muska prostě „cool”.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám