Hlavní obsah

Nám se také smáli, utahuje si Škoda z Muskova Cybertrucku

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tesla Cybertruck má na sociálních sítích další posměvačný příspěvek. To není v posledních dnech nic mimořádného. Ovšem nyní se do mlýnice pustilo také slovenské zastoupení Škody.

Foto: koláž s Tesla a Škoda Auto Slovensko

Článek

„Elon, poznáme ten pocit,” je napsáno u obrázku prototypu Škoda 786, jakého si konceptu užitkové verze na základech Škody Favorit z roku 1991.

Příspěvek visí na facebookové stránce Škoda Auto Slovensko, tedy oficiálním ověřeném profilu slovenského zastoupení mladoboleslavské automobilky. V popisku pak Slováci v originálním znění dodávají: „To je v poriadku, Elon, aj na našich pickupoch sa kedysi smiali.”

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Slovenská Škoda se tak Tesle v podstatě vysmála tak jako tak, protože srovnání novinky s nikdy nevyráběným prototypem zkraje devadesátých let se za povzbuzení označit nedá. Tesla Cybertruck svým hranatým designem vzbudila obrovské emoce a reagují na ni tedy nejen internetoví trollové a profesionální grafici.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám