Hlavní obsah

Jeep ukázal novou generaci legendárního wranglera

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký Jeep ukázal první snímky nového wranglera, terénní ikony. Současná třetí generace se vyrábí od roku 2007, představení čtvrté se odehraje na listopadovém autosalonu v Los Angeles.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler (2017)

Článek

Jeep zatím ke svému novému terénnímu modelu neřekl prakticky nic. Kompletní odhalení plánuje automobilka na konec listopadu, světová premiéra pak proběhne na autosalonu v Los Angeles.

K dispozici budou dvou- a čtyřdveřová varianta, a to buď s pevnou, či plátěnou střechou. K dispozici bude i varianta bez bočních dveří. A jako obvykle - sklápět půjde i čelní sklo.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler (2017)

Při porovnání s odcházející verzí je zřejmé, že ikonická maska chladiče se sedmi vertikálními otvory zůstala zachována a podobně vypadají i mohutné přední blatníky. Co se změnilo, jsou světlomety a nárazník.

Bližší informace o technice zatím Jeep neuvedl, spekuluje se o nové osmistupňové automatické převodovce (k dispozici bude i přímo řazená převodovka) a nové generaci čtyřválcových motorů. Zda v nabídce nadále zůstane šestiválec, zatím není zřejmé, jasno bude v úterý 28. listopadu, kdy proběhne kompletní odhalení.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler (2017)

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Jeep Wrangler

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám