Hlavní obsah

Je koroze v módě? Úpravce nabízí rezavé díly na nový Land Rover Defender

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Belgický úpravce automobilů Niels van Roij Design představil speciální paket pro nový Land Rover Defender. Jedná se o úpravu, která vozidlu propůjčí rustikální vzhled, a to i díky falešné rzi, kterou vám na auto nainstalují.

Foto: Land Rover

Land Rover Defender V8 (Ilustrační foto)

Článek

Hned na začátku je nutné říct, že nový defender zreznout z většiny prakticky nemůže, neboť mu britská automobilka vytvořila karoserii z hliníku, nicméně belgický úpravce Niels van Roij Design pro zájemce o korozi vymyslela zajímavý koncept.

Rakev na pohřbu prince Philipa poveze auto, na jehož úpravě se podílel

AutoMoto

Firma je schopna zákazníkům na auto nainstalovat zrezlé díly, které doplní třeba i 22palcová kovaná kola v barvě Black Crow. Úpravce nicméně tvrdí, že na auto umí naistalovat všechny druhy kovů od hliníku přes titan, mosaz nebo bronz, zinek a zlato. Trvanlivost je pak 20 let.

„Tyto části byly oxidovány zrychleným procesem poté, co byl kov natřen. Kov pod lakem lze chránit proti rzi, alternativně necháme nastartovat přirozený průběh koroze,“ uvedl pro server Carscoops designér Niels van Roij.

Rez v exteriéru a nová kola pak nejsou jediným vylepšením. Speciální doplňky si firma představila i pro interiér. Dotkly se sedadel, palubní desky, středové konzole, loketní opěrky nebo volantu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám