Hlavní obsah

Jak budou vypadat další verze nového BMW řady 3? Designér má jasno

Je v podstatě jistotou, že automobilka BMW postaví ostrou verzi nové generace řady 3. Co není známo, je kdy, kolik bude mít koní a jak bude vypadat. Na poslední otázku se pokouší odpovědět maďarský designér X-Tomi. A přidává i další dvě karosářské verze.

Foto: X-Tomi

BMW M3 - ilustrace designéra X-Tomiho

Článek

Designérova vize příští M3 dostala přední nárazník s ohromnými nasávacími otvory, které nejsou nepodobné těm na nové M5. Popravdě, obrovské nasávací otvory jsou jistotou, jde jen o to, jak přesně budou vypadat.

Zezadu X-Tomi pohled na svou kreaci nenabízí, ale vidíme malý spoiler na víku zavazadelníku. K tomu by měly přibýt čtyři koncovky výfuku někde poblíž středu zadního nárazníku, jak je u M3 zvykem od dob generace E46.

Foto: X-Tomi

BMW 3 GT - ilustrace designéra X-Tomiho

Kromě sedanu M3 navrhl designér také verzi Gran Turismo a Touring, tedy liftback a kombík. Vidíme je sice jen zepředu, přičemž zrovna tady by byl pohled zezadu rozhodně zajímavější, ale aspoň něco.

Ovšem řada 3 GT se s největší pravděpodobností do výroby nedostane - automobilka už zkraje tohoto měsíce potvrdila, že současná trojka s karoserií liftback nedostane nástupce. Nová generace se představila na letošním pařížském autosalonu. [celá zpráva]

Která z ilustrací se vám líbí nejvíce?

Foto: X-Tomi

BMW 3 Touring - ilustrace designéra X-Tomiho

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám