Hlavní obsah

Influencer ověsil lamborghini 30 tisíci LED žárovkami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadšenec a majitel exotických vozů Alex Choi již v roce 2022 osvětlil svůj McLaren 720S vánočními ozdobami. Letos se rozhodl podobně proměnit Lamborghini Huracán.

Foto: Lamborghini

Ilustrační foto

Článek

Aby lamborghini vyniklo, celý exteriér byl pokryt přibližně 30 000 LED světly ovládanými řadou různých ovladačů se schopností pracovat synchronizovaně.

Přilepil je prakticky na každý vnější povrch supersportu, včetně jeho tyčícího se zadního křídla, lemují i složitě tvarovanou přední kapotu.

Ve videu Choi vyrazil do ulic v dost možná nejzářivějším autě poté, co dostal souhlas od svého právníka, který říká, že si nemůže vzpomenout na žádné zákony, které by auto mohlo porušovat.

Zatímco déšť v Los Angeles způsobil Choiovi a jeho přátelům několik problémů s LED diodami, Choi zorganizoval setkání s dvaceti svými stoupenci, kteří letos také pokryli svá auta vánočním osvětlením. Skupina pak zamířila na horské silnice kousek od LA.

Italská policie dostala SUV o výkonu 666 koní

AutoMoto

Lamborghini Revuelto dostalo speciální odstín, lakovali jej 435 hodin

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám