Hlavní obsah

Indický mechanik si chtěl postavit lamborghini. Výsledek je bizarní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ohromující – ale bohužel ne v dobrém – stavba na základě malého maruti vznikla v indickém Assamu. Mechanik Nurul Haque si takhle chtěl splnit sen vlastnit supersport.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Indický mechanik si udělal z ojetého auta „lamborghini”Video: Newsflare, AP

 
Článek

Sem tam se na internetu objeví nejrůznější stavby aut, která mají být lamborghini nebo batmobily nebo kdovíčím ještě. Snaha jednatřicetiletého mechanika Nurula Haqueho z indického Assamu je další v pořadí, ovšem vybočuje z řady – tím, jak je neuvěřitelná.

Haque si v roce 2020 otevřel autoservis s tím, že když bude tvrdě pracovat, jednou si pořídí vysněný supersport. Pandemii jeho podnik nezvládl přežít, ale místo aby vše vzdal, Haque se pustil do výroby vlastního lamborghini.

Jako základ použil své Maruti Swift a... na výsledek se podívejte sami ve videu. Třebaže musíme ocenit několikaměsíční snahu, prohlásit takovouto věc za byť repliku lamborghini je buď ukázka naprosto nedostatečné soudnosti, anebo prostě vtip. Upřímně doufáme, že to druhé.

Číňan zkoušel opéct maso pomocí lamborghini. Rozbil ho

AutoMoto

Ano, dveře se otevírají nahoru a světla na zádi v sobě mají trojcípé hvězdy jako skutečná lamborghini. Ale tím veškerá podobnost končí. Na voze jsou dokonce nálepky TRD – Toyota Racing Development, divize, která vylepšuje terénní toyoty. A tím bizarnost téhle věci ani zdaleka nekončí.

Všimněte si světlometů z Hyundai i20 nebo toho, že zadní křídlo – které dokonce připomíná logo Batmana – vypadá, jako by bylo vyrobené z pořádně tlustého ocelového plátu.

A nekončí ani Haque. Podle agentury AP byla odezva na jeho stroj velmi pozitivní a uvažuje, že vůz prodá a pustí se do stavby podobného stroje inspirovaného značkou Ferrari.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám