Hlavní obsah

Plyšové lamborghini. Kim Kardashianová má na svědomí bizarní tuning

Novinky, Daniel Havlina

Americká celebrita, modelka a podnikatelka Kim Kardashianová opět šokuje. Tentokrát se ovšem nejedná o žádný její skandál, módní prohřešek nebo vyjádření, ale o její automobil. Své Lamborghini Urus totiž manželka rapera Kanyeho Westa potáhla plyšem, a to dokonce i uvnitř.

Foto: Lamborghini

Lamborghini (ilustrační foto).

Článek

Kim Kardashianová se do povědomí prakticky celé Ameriky dostala sňatkem s populárním raperem Kanyem Westem. Následně se pokusila i o hereckou dráhu, ovšem tvrdě narazila. V současné době se s bohatým manželem údajně rozvádí a živí se jako podnikatelka. Konkrétně se pak zaměřuje na módu.

A právě s jejím projektem Skims, který je zaměřený na tvarovací spodní prádlo a oblečení, úzce souvisí i její podivné auto, jehož snímky obletěly svět. Plyšové Lamborghini Urus, které je bílou hmotou mimochodem potaženo i uvnitř, je totiž součástí kampaně k nové kolekci značky, která, jak se dá očekávat, vznikla právě z plyše.

Nový Rolls-Royce Justina Biebera vzbuzuje rozporuplné emoce

AutoMoto

Ke svému vozidlu si pochopitelně Kim Kardashianová sama stoupla a nafotila s ním novou kolekci. Opět tak přesně odhadla, co zákazníky a fanoušky zaujme. Své oblečení celebrita prodává už od roku 2019, novou kolekci pak spustila do prodeje toto pondělí. Plyšové lamborghini pak posloužilo jako dekorace v jejím butiku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám