Hlavní obsah

Hyundai Tucson prošel faceliftem. Má zcela nový interiér

Novinky, Adam Rajmont

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hyundai ukázal modernizaci SUV Tucson. Zvenčí se liší spíše kosmeticky, k podstatným změnám však došlo uvnitř.

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson po modernizaci

Článek

Hyundai premiéru své novinky tradičně kouskuje. K dispozici je tak jen několik fotografií a velmi strohé informace. Novinka vyráběná v moravskoslezských Nošovicích dorazí na začátku příštího roku, evropská specifikace se navíc může od vozu na obrázcích jemně lišit.

Facelift se drží futuristického designu současné čtvrté generace, která při premiéře v roce 2020 svým ztvárněním až šokovala. Denní LED světla mají nově oblejší grafiku, aby navazovala na novou masku chladiče. Jiná jsou také kola či nárazník.

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson po modernizaci dostal i nový design litých kol.

V podstatě zcela nový je interiér s minimalistickým tříramenným volantem a tradičnější palubní deskou. Posledně jmenovaná změna umožňuje, aby byl crossover vybaven panoramatickým zakřiveným displejem, který se skládá z 12,3palcového digitálního sdruženého přístroje a odpovídajícího 12,3palcového informačního a zábavního systému.

Foto: Hyundai

Uvnitř se řadicí páka přesunula pod volant.

Dále níže jsou přemístěny větrací otvory. K nim se připojuje nová středová konzola s bezdrátovou nabíječkou smartphonu a dvěma držáky nápojů. Řadicí páka se přesunula na sloupek řízení a nyní je zde řada fyzických ovládacích prvků.

Korejská automobilka nic bližšího zatím neprozradila, nicméně lze očekávat i změny v nabídce motorizací. Více se dozvíme v následujících týdnech.

Anketa

Líbí se vám Hyundai Tucson po faceliftu?
Ano
78 %
Ne
22 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1251 čtenářů.

První jízda s novým Hyundai Tucson: Ze spotřebiče lvem salónů

Testy

Nošovický závod Hyundai slaví 15 let, dosud vyrobil přes 4,3 milionu aut

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám