Hlavní obsah

Hyundai Santa Fe má po faceliftu. Dostalo výraznější příď a vylepšený interiér

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtá generace největšího evropského SUV v nabídce Hyundai – Santa Fe – přijíždí s faceliftem. Uprostřed životního cyklu modelu z roku 2018 Korejci sáhli jak na exteriér, tak interiér a techniku.

Foto: Hyundai

Hyundai Santa Fe po faceliftu

Článek

Jak naznačovala poslední oficiální upoutávka, Santa Fe dostalo ještě výraznější příď. Světlomety jsou stále rozdělené, tentokrát je však vizuálně spojuje LED pás ve tvaru písmene T.

Změn se dočkala i záď, která má svítilny přes celou šířku. Nové jsou i designy litých kol včetně největších, které mají 20 palců.

Hyundai v Nošovicích zahájil výrobu inovované i30

AutoMoto

Hyundai hovoří o nové platformě, což je v případě faceliftu odvážné tvrzení. Na druhou stranu se například přepracovaly i pevné body fixních pák řízení, v oblastech vyšších vibrací bylo přidáno odhlučnění a zcela by mělo být přepracováno proudění vzduchu uvnitř motorového prostoru.

V interiéru najdete přepracovaný středový tunel s tlačítkovým ovládáním převodovky a celou přístrojovou desku. Před řidičem je nový 12,3palcový displej, dotykový displej infotainmentu má 10,25 palce s přepracovaným systémem.

Ostrý hatchback na obzoru. Hyundai poutá na i20 N

AutoMoto

Motorizace zatím Hyundai nezveřejnil, stát se tak má v následujících týdnech. Podle zákulisních informací má být k dispozici i plug-in hybridní varianta. Na evropský trh novinka vstoupí v září.

Foto: Hyundai

Hyundai Santa Fe před faceliftem (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám