Hlavní obsah

Hybridní renaulty dostaly edici inspirovanou novým elektrickým meganem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Renault Clio, Captur, Arkana a Megane se vizuálně přiblíží novému designovému jazyku, který reprezetuje elektrický crossover Megane E-tech. Díky edici s názvem E-tech engineered.

Foto: Renault

Renault Captur v edici E-tech engineered

Článek

Elektrický Megane E-tech přivál do portfolia Renaultu tak svěží vítr, že ostatní modely v přímém porovnání vedle novinky snadno zestárnou. Přiblížit se novému stylu mají alespoň díky edici E-tech engineered.

Foto: Renault

Renault Megane E-Tech

Dostupná je pro modely Clio, Captur, Arkana a klasický Megane včetně verze kombi Grandtour. Vždy však jedině v kombinaci s hybridním pohonným ústrojím. V případě clia, capturu a arkany jde o full-hybridní verzi, u meganu se jedná o plug-in hybrid s možností nabíjení ze sítě.

Test Renaultu Megane Grandtour E-Tech: Zdařilá kombinace světů

Testy

Edice spoléhá na akcenty ve zlatavém odstínu zvaném Warm Titanium na předním nárazníku, bočních prazích, bočních žábrách a zadním difuzoru spolu se speciálním štítkem na předních blatnících a odpovídajícím odznakem E-tech na dveřích zavazadlového prostoru.

Znak Renaultu a nápisy na zádi jsou vyvedeny v černé barvě, stejně jako mřížka chladiče a sací otvory v nárazníku. Sada pětipaprskových litých kol ladí se zbytkem edice.

Nový Renault Megane se představil v Mnichově, podívali jsme se dovnitř

AutoMoto

Zatímco všechny modely mají na tiskových fotografiích šedý odstín exteriéru, Renault uvedl, že budou k dispozici v řadě barev.

Uvnitř kabiny je zlatavé prošívání na sedadlech, dveřích a volantu, které ladí s ozdobnými prvky na palubní desce. Volant je označen písmenem E a prahy dveří zdobí nápis edice.

Ceny a dostupnost na jednotlivých trzích zatím automobilka nezveřejnila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám