Hlavní obsah

Evropská Toyota Camry má po faceliftu

Novinky, Daniel Havlina

Evropská verze celosvětově vyráběného sedanu Toyota Camry Hybrid dostala pro příští rok nový facelift. Ten se dotknul jak přední části auta, tak i vnitřku.

Foto: Toyota

Toyota Camry Hybrid 2021

Článek

Nejvýraznější změnou na přepracované Toyotě Camry je bezpochyby přední část auta, Japonci tak vsadili na starý známý trik většiny automobilek. Auto díky novému nárazníku a modernizované horní a spodní mřížce působí mladistvěji a moderněji. Jakkoli změny nejsou výrazné, Camry díky faceliftu vypadá i dynamičtější a širší.

Toyota C-HR se představuje v atraktivní výbavě GR Sport

AutoMoto

Nová jsou i sedmnácti a osmnáctipalcová kola z lehkých slitin, a také tmavý lak Deep Metal Grey. Moderně působí i zabarvení zadních světlometů využívajících technologii LED.

Foto: Toyota

Toyota Camry Hybrid 2021

Foto: Toyota

Toyota Camry Hybrid 2019 - před faceliftem

Camry pro rok 2021 bude také těžit z nového infotainmentu od Toyoty, který využívá devítipalcovou obrazovku ve středu kokpitu auta. Software má být rychlejší a intuitivnější. Standardem je připojení chytrých telefonů pomocí Apple CarPlay a Android Auto.

První jízda s novou Toyotou Yaris: Budoucí Kolíňan dospěl

Testy

Pro pohodlí zákazníků v interiéru Toyota s faceliftem přidala do výbavy i dvě prémiová čalounění z kůže v černé nebo béžové barvě. Sedadla z kůže jsou perforovaná, vyhřívaná i odvětrávaná. Nová jsou i napůl látková a napůl kožená sedadla. Ve výbavě nově figuruje i příplatkový set Toyota Sense, který vůz zaopatří řadou bezpečnostních asistentů poslední generace.

Co se oblíbeného hybridního ústrojí pod kapotou týče, zde Toyota neudělala žádné změny. Camry stále využívá elektrifikovaný 2,5 litrový benzínový čtyřválec a elektromotor o společném výkonu 218 koňských sil.

Aktualizovaný vůz se v Evropě začne prodávat ještě během tohoto podzimu. České ceny zatím nejsou známy.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám