Hlavní obsah

Elektrický Hyundai Kona přijíždí ve sportovně střižené verzi N Line

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Verze N Line bude poprvé k dispozici také u elektrické verze crossoveru Hyundai Kona. Korejská automobilka ukázala první snímky novinky.

Foto: Hyundai

Hyundai Kona Electric N Line

Článek

N Line u značky Hyundai znamená odlišné nárazníky, barvy, kola a detaily v interiéru, ale také malé změny na podvozku. Kona druhé generace se již v tomto kabátě ukázala, ale pouze ve variantě se spalovacími a hybridními motory. Na řadě je elektromobil.

Mezi klíčové prvky výbavy N Line patří speciální nárazníky vpředu a vzadu, boční prahy a sada specifických 19palcových kol. Exteriér dále zdobí exkluzivní loga N Line.

V interiéru se liší sportovními sedadly s logem N Line a červeným kontrastním prošíváním. Nechybí také dodatečné červené detaily na volantu a přístrojové desce.

V pohonném ústrojí se nic nemění, Kona Electric tak i ve verzi N Line nabídne maximální výkon 160 kW mířící na přední kola a dojezd až 454 km na jedno nabití díky baterii o využitelné kapacitě 65,4 kWh.

Zahájení výroby Kony Electric N Line je ve výrobním závodu v Nošovicích plánováno na letošní únor. První vozy vyjedou na evropské silnice na jaře.

Test Hyundaie Kona Electric: Další povedený elektromobil s pixely

Testy

Reklama

Výběr článků

Načítám