Hlavní obsah

Dubajská policie dostala další silniční bestii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být policistou v Dubaji, to je pro milovníka automobilů prakticky práce snů. Po dokonale upravených silnicích v poušti se totiž takový člověk může prohánět ve vozidlech, o kterých si může obyčejný smrtelník nechat jen zdát. Garáž policie se navíc průběžně obměňuje a přibývají do ní lepší a výkonnější auta.

Foto: Policie Dubaj

Policie v Dubaji dostala nový Mercedes AMG GT 63 S

Článek

Je obecně známo, že policie ve Spojených arabských emirátech a konkrétně pak v Dubaji, doopravdy nejezdí v deset let starých, třikrát bouraných Škodách Octavia. Tamější vozový park spíše připomíná garáž nějakého milionáře.

Udrží Mercedes-AMG široké portfolio? Kvůli emisím může zmizet většina modelů

AutoMoto

Nejnovějším přírůstkem, pomocí kterého může dubajská policie chytat zloduchy, je super luxusní dálniční žihadlo z Německa Mercedes AMG GT 63 S, což se dá považovat za velmi silnou zbraň, když vám po silnici ujíždí lupič s kořistí peněz. Upřímně ale vůz poslouží spíše jako atrakce pro turisty, kteří si rádi policejní vozidla v Dubaji fotografují.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

••• أضافت القيادة العامة لـ #شرطة_دبي سيارة مرسيدس جي تي AMG G63 GT S، إلى أسطول دورياتها الفارهة. وتتميز السيارة الجديدة، بمحرك V8 سعة 4 لترات مع شاحن توربيني مزدوج يولد 639 حصانا، و900 نيوتن متر من عزم الدوران، يتصل بناقل حركة اوتوماتيكي من 9 سرعات ثنائي الكلتش، لتتسارع السيارة التي تعمل بـ نظام 4 ماتيك للدفع الرباعي من 0 إلى 100 كم/س في 3.2 ثانية وتبلغ سرعتها القصوى 315 كيلومتر في الساعة. #أخبار ⁧ ‫⁧‫#أمنكم_سعادتنا‬⁩ ⁧‫⁧‫#نتواصل_ونحمي_نبتكر_ونبني‬⁩‬ ‫ ‬ ... #DubaiPolice has added Mercedes-AMG GT 63 S to its fleet of luxury patrol vehicles. The new supercar has a 4-litre-639-HP four -cylinder V8 engine. The newly added vehicle marks the top spot of the four-door model range. The four-door coupé can shoot from 0 to 100 km/h in 3.2 seconds and reach up to 315km/h. #News #YourSecurityOurHappiness #SmartSecureTogether @GargashGroup

Příspěvek sdílený Dubai Police شرطة دبي (@dubaipolicehq), Lis 25, 2019 v 3:39 PST

Co se auta samotného týče, policie bude moci využít jeho čtyřlitrový osmiválcový motor se dvěma turbodmychadly, který inženýři v AMG vyladili na 633 koňských sil a 900 Nm. Z 0 na 100 km/h se bestie od Mercedesu dostane za 3,2 sekundy a jede maximální rychlostí až 315 km/h.

Auto jednoho z nejznámějších diktátorů se prodalo v aukci za milion korun

AutoMoto

„Gétéčko“ od AMG je zkrátka výkonné vozítko, za které se policie určitě nebude muset nijak stydět, ale upřímně, v jejich garáži nebude zdaleka nejdražší, ani nejsilnější, a dokonce ani nejluxusnější. Na ulicích jednoho z nejdražších měst na světě můžete potkat i policejní Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Ferrari FF, Mercedes SLS nebo Bentley Continental GT. Inu, jiná země, jiný mrav.

Foto: Policie Dubaj

Představitelé Dubaje s Mercedesem AMG GT 63 S

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám