Hlavní obsah

Citroën C4 má ceny pro český trh, včetně elektrické verze

Třetí generace C4 od Citroënu přijíždí na český trh společně s elektrickou variantou ë-C4.

Foto: Citroën

Citroën C4

Článek

Nové vydání C4 se sice zbavilo karoserie klasického hatchbacku a snaží se být módní crossoverem s prvky kupé, ovšem cenově jde v rámci aktuální nabídky v nižší střední třídě stále o jedno z těch dostupnějších aut.

Motorová paleta se skládá ze tří výkonových variant přeplňovaného tříválce 1,2 PureTech. Variantou je stále i vznětová patnáctistovka. Výkonnější verze lze párovat i s osmistupňovou samočinnou převodovkou.

Citroën představuje novou C4. Je z ní crossover se splývavou střechou

AutoMoto

Základní výbava Live se stokoňovým motorem tlačí akční cenu na „billboardových” 369 900 korun. Zahrnuje například manuální klimatizaci, 5palcový černobílý dotykový displej pro ovládání základních funkcí, stejně velkou obrazovku palubních ukazatelů, denní LED světla, audiosystém s DAB, bluetooth handsfree a paket základních bezpečnostních asistentů.

Live Pack za 384 900 korun přidává například 10palcový barevný displej s možností zrcadlení chytrého telefonu či designové prvky exteriéru. Se stupněm Feel od 414 900 korun se již otevírá širší paleta motorizací a k dispozici už jsou klíčové prvky výbavy jako zadní parkovací senzory, full LED světlomety nebo automatická klimatizace. Bohatá nabídka výbavových stupňů je završena vrcholným Shine Pack.

Foto: Citroën

Úvodní ceník nového Citroënu C4

Elektrická varianta s elektromotorem o výkonu 100 kW, 136 koní, přeskakuje základní stupeň výbavy a k mání je tak nejlevněji za akčních 799 900 korun. Což je o 10 tisíc méně, než dáte za nejlevnější verzi o třídu menšího Peugeotu e-208.

Foto: Citroën

Úvodní ceník elektrického Citroënu ë-C4

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám