Hlavní obsah

Bugatti prodává už i vlastní trezor, vznikne jen 75 kusů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Bugatti spolu s firmou Buben&Zorweg připravila kolekci trezorů. Jsou podobně exkluzivní jako supersporty.

Foto: Bugatti

Trezor Bugatti

Článek

Není poprvé, co se značka z francouzského Molsheimu spojila se specialisty z Buben&Zorweg. V roce 2020 uvedli trezor Grande Illusion Chiron s designovými prvky odvozenými od modelu Chiron Super Sport 300+.

Pro novou kolekci Hyper Safe 2023 se Bugatti inspirovalo typem 57 Atlantic z třicátých let. Nechybí ani známý motiv „C“ evokovaný efektním osvětlením. Jak je znázorněno na přilehlých oficiálních obrázcích, trezor je k dispozici v jednom z následujících tří různých provedení: Hyper Light, Hyper Dark a Hyper Track.

Foto: Bugatti

Trezor Bugatti

Například Hyper Track používá uhlíková vlákna v černé barvě v kombinaci s kůží Nappa v tradiční francouzské závodní modré. K dispozici je pouhých 25 trezorů pro každý design.

Foto: Bugatti

Trezor Bugatti

Společnosti spolupracovaly více než 18 měsíců na dokončení projektu, který zahrnuje prvky z nerezové oceli, na které byla nanesena speciální vrstva pro zvýšení odolnosti a zabránění poškrábání. Rukojeť potřebuje více než 3000 frézovacích kroků, přičemž obě strany trezoru mají regulovatelné okolní osvětlení. Cenu výrobce nezveřejnil.

Unikátní sbírka závodních bugatti se po letech vrací domů

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám