Hlavní obsah

Bentley představilo speciální jezdeckou bentaygu. Vyrobí jen deset kusů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britské Bentley oficiálně představuje kolekci Bentayga Equestrian, která vznikla speciálně pro parkurovou soutěž Brussels Stephex Masters. Automobilka vyrobí jen deset vozů plných koňské tematiky a luxusních detailů.

Foto: Bentley

Bentley Bentayga Equestrian Collection

Článek

Belgičtí milionáři, kteří milují koně, se mají skutečně na co těšit. Do dealerství Bentley v Antverpách, Bruselu a Knokke totiž exkluzivně zamíří speciální edice SUV Bentayga od divize Mulliner s názvem Equestrian Collection, která vznikla pro parkurovou soutěž Brussels Stephex Masters. Ta se v Belgii uskuteční od 24. do 28. srpna.

Nejstarší bentley opět na silnici. EXP2 se podíval na ostrov Man

AutoMoto

Bentley vyrobí jen deset kusů s hnědým lakem Spectre a stylingovou sadou z uhlíkových vláken a sportovním výfukem. Speciální edice pak dorazí na dvaadvacetipalcových kolech s deseti paprsky a černou povrchovou úpravou. Interiér ladí s exteriérem díky hnědému čalounění Burnt Oak.

Hlavní doménou interiéru je ovšem prošívání mandarínskou oranžovou barvou. Luxusní sedadla mají diamantové prošívání a v interiéru nechybí několik motivů s koňskou hlavou, které jasně odkazují na speciální edici. Ve dveřích lze najít dekor s názvem Sand Tweed a na palubní desku umělci z Mullineru použili lakovanou dýhu.

Elektrická ofenziva. Jaguar představí tři sportovní crossovery

AutoMoto

Jak již bylo řečeno, vozy budou k dispozici pouze v Belgii a jejich cena je zatím neznámá. Lze ale očekávat, že se bude pohybovat ve vyšších jednotkách milionů korun. Luxusní tovární úpravce Bentley Mulliner totiž tvoří prakticky umělecká díla na kolech, a proto jeho vozy často nakupují i investoři.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám