Hlavní obsah

Bém radí v Gruzii v boji proti drogám

Právo, Michael Švec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý pražský primátor Pavel Bém se nachází v gruzínském Tbilisi, zatímco ve vlasti bobtná skandál ohledně jeho „konzultací“ s lobbistou Romanem Janouškem. Jak vyplývá z informací, které zveřejnily gruzínské agentury, nejde o dovolenou ani útěk. Poslanec se tam v pondělí měl účastnit setkání politiků a expertů a hovořit na téma protidrogové politiky.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Pavel Bém (ODS)

Článek

Exprimátor, který se původně jako psychiatr zabýval léčením závislostí, má k tomuto tématu velmi blízko, při aktivitách týkajících se protidrogové prevence se údajně také dal dohromady s Janouškem.

Akci, která se koná v tbiliském hotelu Courtyard Marriot, zaštiťuje a finančně podporuje nizozemské ministerstvo zahraničí a spolupořádá ji nizozemská nadace Mainline Foundation.

Jak dříve upozornilo Právo, prakticky téže akce v gruzínské metropoli se už předloni v listopadu zúčastnil exministr vnitra Ivan Langer (ODS). I tehdy bylo cílem setkání, aby se přední evropští politici a experti podělili o zkušenosti s bojem proti drogám se svými gruzínskými kolegy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám