Hlavní obsah

V Manchesteru zadrželi sestru podezřelou z vražd pacientů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Šestadvacetiletou zdravotní sestru zadrželi ve středu v Manchesteru. V nemocnici Stepping Hill ve Stockportu za záhadných okolností zahynuli tři pacienti. Panuje podezření, že dva muži a jedna žena byli zavražděni. Policisté ženu podezírají, že obětem záměrně do infuzí přidala inzulin, uvedla BBC.

Foto: Profimedia.cz

Nemocnice Stepping Hill

Článek

Během posledního měsíce v nemocnici zemřela 44letá Tracey Ardenová, 71letý Arnold Lancaster a 84letý George Kepp. Další pacient, asi čtyřicetiletý muž, je v kritickém stavu. Postižen byl tucet lidí.

Na případu pracovalo šedesát policistů. Vyslechli padesát lidí.

Policii zavolala zkušená zdravotní sestra, kterou překvapilo, že počet lidí s překvapivě nízkou hladinou cukru v krvi je mnohem vyšší než obvykle. Policisté nalezli na jednom oddělení inzulín ve 36 ampulích fyziologického roztoku.

Policie je přesvědčena, že nejméně ve dvou odděleních byl inzulín přidán do fyziologického roztoku záměrně.

Kvůli případům byl pod zámkem inzulín i fyziologický roztok. Policie pak zjistila, že i v porodnici bylo objeveno poškozené balení fyziologického roztoku, ale láhve nebyly kontaminovány inzulinem.

Reklama

Výběr článků

Načítám