Hlavní obsah

Šedesátiletý muž nepřežil střet dvou aut u Kladrub

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladruby

Ve středu ráno došlo na hlavní silnici u obce Kladruby k nehodě dvou osobních aut. Čelní náraz nepřežil šedesátiletý muž. Další dvě cestující jsou vážně zraněny. Novinkám to potvrdila mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

U nehody pomáhal vrtulník

Článek

„Na místo byly vyslány dvě posádky Zdravotnické záchranné služby Tábor a vrtulník Letecké záchranné služby České Budějovice. Asi šedesátiletý řidič osobního vozidla zemřel na místě nehody,“ řekla Kafková.

„Šedesátiletá spolujezdkyně utrpěla těžší poranění hlavy, hrudníku a končetin. Spolu s druhým, asi třicetiletým spolujezdcem, který utrpěl poranění páteře, břicha a hlavy, byli převezeni na úrazové oddělení nemocnice Tábor,“ konstatovala mluvčí.

Podle ní v druhém vozidle cestovala třicetiletá řidička. „S podezřením na poranění hlavy, hrudníku a zlomeniny končetin ji transportoval vrtulník LZS na traumacentrum nemocnice České Budějovice,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám