Hlavní obsah

Chlapec přepadl v Chomutově desetiletou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHOMUTOV

Policie pátrá po chlapci, který v pondělí krátce před 13:00 přepadl v Chomutově desetiletou dívku. Děvče se vracelo ze školy kolem přivaděče pod Lipanskou ulicí.

Foto: Policie ČR, ČTK

Identikit chlapce, po kterém pátrá policie.

Článek

"Dívka neutrpěla zranění, jež by si vyžádalo léčbu v nemocnici, měla pouze šok. Bližší informace ke způsobu přepadení nemohu zveřejnit," řekla Novinkám mluvčí chomutovské policie Marie Pivková.

Násilník ve věku 14 až 15 let bílé pleti je asi 158 centimetrů vysoký, normální postavy, má tmavé vlasy. Byl oblečen v černé mikině s kapucí přes hlavu, na prsou s obrázkem znázorňujícím lidskou lebku s oranžovými plameny a blíže neurčeným nápisem. Měl modré riflové kalhoty a bílo černé tenisky na vysokém podpatku. Mluvil plynule česky.

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli pomoci nějakou informací, aby zavolali na telefonní linku 158 nebo chomutovské policejní číslo 974 433 111.

"V uvedenou dobu šel okolo na procházku přibližně čtyřicetiletý muž s velkým černým psem, nejspíš labradorem. I jeho žádáme, aby neprodleně kontaktoval policii," uvedla Pivková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám