Hlavní obsah

Češku jedoucí v autě zasáhl u Žiliny kámen přímo do hlavy

Právo, Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŽILINA

Velká smůla postihla posádku automobilu ze Strakonic na Slovensku. Padající kámen zasáhl v sobotu na silnici mezi Žilinou a Martinem pod Strečnem čelní sklo jejich vozu. Přeletěl do kabiny a trefil přímo do hlavy dvacetiletou ženu sedící na zadním sedadle. Ve vážném stavu byla hospitalizovaná v žilinské nemocnici.

Článek

Novinky o případě informovala žilinská policejní mluvčí Jana Balogová. "Kámen spadl z pravé strany svahu u silnice přímo do jízdní dráhy automobilu Renault Megane s českou poznávací značkou, který řídil 43letý muž ze Strakonic. Kámen se odrazil od vozovky, prorazil čelní sklo a zasáhl ženu na zadním sedadle," uvedla mluvčí.

Jak Novinky informovala žilinská nemocnice, žena byla v úterý převezena do České republiky, kde bude pokračovat její léčení.

Už v minulosti se stalo, že na silnici u Strečna padaly kameny ze strmých svahů. Řidiči už netrpělivě čekají na výstavbu dálnice, která by měla spojit Žilinu a Martin a vedla by dál na Košice.

Reklama

Výběr článků

Načítám