Hlavní obsah

O Velikonocích přivítají turisty na zámku Loučeň sladké dobroty i zajíčci

Novinky, fis

Velikonoce na zámku Loučeň pojali jakoby vypadly z večerníčku pro nejmenší. Bílou sobotou totiž provedou návštěvníky zámku od 11:00 zajíčci Salát a Salátek. A aby toho nebylo málo, přidají se i liška a vlk. Turisté, kteří dorazí se zaječíma ušima, dostanou od zámecké kuchařky za odměnu palačinku. Děti si pak budou moci vyzkoušet své dovednosti v kuchyni.

Foto: Archiv zámku Loučeň

Loučeňský zámek je obklopený zelení.

Článek

Pro účastníky akce nazvané Veselé zámecké Velikonoce, tentokrát se Zajíci bude na loučeňském zámku přichystán skutečně dobrodružný program. V sobotu 19. dubna si v rámci něj rodiče s dětmi vyzkoušejí například od 13:00 lovení velikonočních vajec ze zámecké kašny.

Mandlové jarní tvoření zavede od 12:20 do 13:00 dětské návštěvníky do zámecké kuchyně. Co si tam vyrobí, to si také snědí.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Dále si návštěvníci zámku během soboty prohlédnou obří kraslice, utopí Moranu a od 13:15 se zúčastní řehtačkového průvodu. Ke zhlédnutí bude na Loučni mezi 14:00 a 15:00 muzikálové představení Jak se babi Květa a děda Župan chystají ve svém domečku na Velikonoce. Ukončení programu je plánované na 16:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám