Hlavní obsah

V Londýně otevřou první sýrové apartmá, ale jen na jednu noc

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unikátní příležitost se naskytne všem milovníkům sýra. V londýnské čtvrti Camden se na jednu noc otevře apartmá, kde si dva hosté užijí takřka bezmezných sýrových radovánek. Nebudou chybět tematické dekorace, kuchařky, deskové hry nebo napěchovaný minibar. Jak jinak než sýrem, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Camden je oblíbenou čtvrtí mezi turisty i místními kvůli zdejšímu marketu.

Článek

Zážitek zprostředkuje jeden z camdenských podniků Café Rouge. Dvěma šťastlivcům chce během jediné únorové noci dopřát maximální sýrové opojení, proto bude v rámci apartmá dostupná i sýrová donáška — v případě, že by všechny pochoutky z minibaru bleskurychle vzaly za své.

Ubytování bude zdarma, jedinou podmínkou je registrovat se do soutěže na stránkách podniku. Poté proběhne slosování. „Chceme uspokojit apetit našich zákazníku a víme, že po sýru je velká poptávka,“ vysvětlila za bistro Jacqueline Fletcherová.

Konkrétní podoba apartmá zatím není známá, z představených konceptů je ovšem zřejmé, že o sýrové dekorace nebude nouze. Motiv sýra by měly mít tapety či povlečení.

Před dvěma lety nabízela obdobně ojedinělý zážitek také Paříž. Zájemci mohli přespat v čokoládové chaloupce.

Chaloupka celá z čokolády nabízí zájemcům přespání v srdci Paříže

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám