Hlavní obsah

V Japonsku otevřou dlouho očekáváný zábavní park

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho očekávaný zábavní park Super Nintendo World v japonské Ósace zná datum otevření. Návštěvníci do něj budou moci vyrazit 4. února příštího roku. Původně se měl zpřístupnit už letos v červenci před olympijskými hrami v Tokiu, kvůli pandemii z toho však sešlo, informoval server Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Japonsku otevřou park Super Nintendo WorldVideo: Reuters

 
Článek

Super Nintendo World bude součástí komplexu Universal Studios a návštěvníci se mohou těšit na tematické atrakce známé herní společnosti. Nebude mezi nimi chybět ani patrně nejznámější titul Super Mario o italském instalatérovi Mariovi.

„Půjde o ohromující park s legendárními světy, postavami a dobrodružstvími, kde se budou moci návštěvníci ponořit do svých oblíbených her od Nintenda,“ uvedlo v prohlášení vedení Universal Studios Japan.

Dominantou parku má být Bowserův hrad, kde se rovněž odehrává jedna z her o Mariovi a jeho bratru Luigim. „Uvnitř se nachází světově první atrakce věnovaná hře Mario Kart, která prodala přes 150 milionů kopií,“ uvedl za společnost Thomas Geraghty. Podle všeho se mohou návštěvníci v rámci atrakcí těšit také na rozšířenou realitu. Park má návštěvníkům nabídnout také speciální výzvy a úkoly, během nichž budou soutěžit s přáteli a sbírat herní mince.

Pro Japonce jde o obzvlášť velkou událost, která pramení z tamní popularity firmy Nintendo. V budoucnu se mají obdobné parky otevřít ještě ve floridském Orlandu, v Hollywoodu a Singapuru.

Lety do nikam už v Japonsku nabízejí i pro školáky

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám