Hlavní obsah

Několik žen se na americkém letišti popralo kvůli rouškám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik žen se minulý týden popralo na americkém letišti Fort Lauderdale-Hollywood na Floridě. Důvodem byly rozdílné názory na nošení roušek. Pasažérky, které se fackovaly i tahaly za vlasy, od sebe museli odtrhnout příslušníci ostrahy. Podle serveru New York Post hrozí dámám postih.

Foto: Profimedia.cz

Bez roušek se do letadel aktuálně nesmí.

Článek

K šarvátce došlo minulou středu, když posádka American Airlines vykázala z letadla tři ženy odmítající roušku. Pasažéři frustrovaní vzniklým zpožděním na ně u brány začali bučet a slovní útoky brzy přerostly v ty fyzické, píše Independent.

Tři ženy, které kdosi z cestujících natočil na video, se spolu začaly prát, bouchaly do sebe a tahaly se za vlasy. Záběry vzápětí obletěly sociální sítě. Proti pasažérkám musela zakročit ostraha, které je od sebe doslova odtrhla. Kancelář šerifa uvedla, že nikoho za incident nezatkla, server New York Post nicméně píše, že dvěma ženám hrozí postihy.

„Během nástupu byly tři cestující letu mířícího z Fort Lauderdale do Chicaga vykázány, protože se odmítly přizpůsobit vládnímu nařízení a neposlouchaly pokyny posádky,“ uvedla společnost American Airlines pro Independent. „Po jejich výstupu se u odletové brány strhla šarvátka, která si vyžádala zásah ostrahy,“ doplnila společnost.

Incidentů kvůli rouškám za poslední měsíce přibývá. V USA si minulý týden jeden z cestujících Alaska Airlines rovněž odmítl nasadit roušku a v rámci protestu proti zakrývání dýchacích cest úmyslně pomočil také sedadlo. Muži za jeho chování hrozí až 20 let vězení.

V letadle odmítl roušku a pomočil sedadlo. Mladému muži hrozí obří trest

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám