Hlavní obsah

Manžele na letišti překvapilo nadměrné zavazadlo. Schoval se do něj pes

O nekonečně psí oddanosti se přesvědčili manželé z Texasu. Když dorazili na letiště, zjistili na přepážce, že mají problém s nadměrným zavazadlem. Při balení se jim do něj totiž schovala čivava, která své páníčky zkrátka nechtěla pustit na dovolenou samotné.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kristi a Jared Owensovi minulý měsíc cestovali z mezinárodního letiště Prestona Smitha u Lubbocku do Las Vegas. Jejich zavazadlo však nesplňovalo váhový limit. Měli tudíž na vybranou — buď si připlatí nebo přeorganizují věci tak, aby se do vrchní hranice vešli. Když se tedy manželé rozhodli kufr přeskládat, vykoukla z něj jejich čivava Icky, schovávající se ve vysoké kovbojské botě, uvádí server Independent.

„Víte, že to bude epický výlet do Vegas, když dorazíte na letiště, máte zavazadlo přes dva kilogramy nad váhovým limitem a pak z vaší boty vykoukne čivava,“ glosoval příhodu Jared Owens na Facebooku. Pro list The Washington Post doplnil, že by si přál, aby někdo v ten moment vyfotil jejich překvapení.

Manželé mají dvě děti, tři psy, králíka a spoustu rybiček. Chtěli si tak odpočinout od všeho shonu. „Toužili jsme po malém romantickém výletě,“ doplnila Kristi Owensová. Moment, kdy v kufru spatřila jednoho ze svých mazlíčků, byl prý bizarní. „Vážně v kufru vidíme našeho psa?“ řekla si prý v tu chvíli.

Situaci nakonec podle manželů zachránila zaměstnankyně společnosti Southwest Airlines, která se nabídla, že psíka pohlídá, aby si pár mohl užít nerušenou dovolenou. Nakonec to však nebylo nutné, protože si pro mazlíčka přijel jiný člen rodiny.

Už žádné dámy a pánové. Britský vlajkový dopravce zavádí neutrální oslovení

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám