Hlavní obsah

Cestující Singapore Airlines našel v jídle zub

Novinky, mšv

Jídlo s překvapením. To není zrovna něco, co by chtěl člověk dostat na palubě letadla. Obzvlášť, když je oním překvapením cizí zub, který ve svém pokrmu objevil cestující Singapore Airlines Bradley Button. Aerolinky se za krajně nepříjemnou situaci sice omluvily, pasažérovi bylo ale v průběhu celého letu zle, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Button byl na cestě z australského Melbourne do Wellingtonu na Novém Zélandu. Když se servírovalo jídlo, v tom jeho byla ingredience navíc. „Udělalo se mi strašně zle. Po zbytek letu jsem se necítil dobře, protože myšlenka, že jste měli v jídle část něčího těla, není zrovna příjemná,“ řekl muž s tím, že letuška tvrdila, že se jedná o drobný kamínek.

Aerolinky hned incident začaly vyšetřovat a zub prý poslaly na analýzu. Podle toho vyvodí důsledky. „Velmi se omlouváme našemu zákazníkovi za tuto negativní zkušenost a způsobené nepříjemnosti. Celou věc momentálně prošetřujeme, a jakmile budeme znát výsledek analýzy, rozhodneme o dalším postupu,“ doplnil mluvčí Singapore Airlines.

Společnost si prý na kvalitě jídla zakládá a tímto nálezem je zklamaná. „Napsal jsem oficiální stížnost a dále to nebudu komentovat. Dám aerolinkám prostor tuhle situaci vyřešit,“ uvedl Button.

Obdobně šokující nález nedávno v jídle objevil cestující společnosti Air India. Cizím objektem v jeho pokrmu byl velký šváb. Podle aerolinek pochybil dodavatel jídla.

Reklama

Výběr článků

Načítám