Hlavní obsah

Na Filipínách otevřeli nejdražší rezort na světě, noc vyjde na 2,3 milionu korun

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádně tučnou částku vysolí ti, kteří zatouží po přespání v nejdražším rezortu světa. Ten se otevřel na filipínském souostroví Palawan a je prý rájem na zemi. Velká část ostrova, který se rozkládá na více než 60 000 metrech čtverečních je naprosto netknutá a panenská. Noc vyjde na 100 tisíc dolarů, což je přes 2,3 milionu korun, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Rezort se nachází na souostroví Palawan.

Článek

Rezort Banwa Private Island nabízí hostům celkem šest vil, z nichž každá disponuje nekonečným bazénem, panoramatickými okny, ale i vířivkou. To kdyby hosté zatoužili po troše teplé vody a bublinkách, ačkoli teploty na ostrově jen vzácně klesají pod 30 stupňů Celsia.

Součástí areálu je také restaurace, která vaří výhradně z čerstvých a lokálních surovin, především ryb a dalších darů moře. Nechybí ani lázně, kde si hosté mohou užít nelimitované množství procedur bez jakéhokoli příplatku. To ostatně není při ceně ubytování na jednu noc nijak překvapivé.

Návštěvníci ale mohou prozkoumat také ostrovní faunu, ať už ptactvo nebo mořské želvy. Při této příležitosti je hostům po ruce také zvířecí expert, s nímž si lze o živočiších popovídat. Poněkud komplikovaná je doprava na ostrov, je totiž možná pouze helikoptérou či hydroplánem z Manily. A za to si musejí hosté připlatit.

Pokud byste hledali aktuálně nejdražší hotelové apartmá, našli byste ho v Las Vegas. Vytvořit ho britský umělec Daniel Hirst a noc v něm vyjde rovněž na v přepočtu 2,3 milionu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám