Hlavní obsah

Singapore Airlines jsou opět nejlepšími aerolinkami

Novinky, mšv

Singapore Airlines byly už podruhé v řadě zvoleny nejlepší leteckou společností na světě. O jejich vítězství rozhodli uživatelé portálu TripAdvisor v rámci výročních cen Traveller’s Choice. Singapurského dopravce následují Qatar Airways, EVA Air, Emirates či Japan Airlines.

Foto: Profimedia.cz

Singapore Airlines nabízejí pro movitější klienty i skutečně exkluzivní kabiny.

Článek

O tom, že Singapore Airlines nabízejí kvalitní služby nevypovídá jen prvenství společnosti v Traveller’s Choice. Loni obsadily také první příčku v anketě společnosti Skytrax, která je rovněž založená na hodnocení samotných cestujících. „Služby mají vysoký standard, letušky jsou zdvořilé a schopné,“ píše se v jedné z recenzí na TripAdvisoru. Aerolinky neustále rozšiřují svou nabídku, signifikantní jsou zejména kabiny pro cestující vyšších tříd, kde není nouze třeba o postele.

Druhou příčku mají Qatar Airways, které rovněž obsazují nejvyšší pozice nejrůznějších anket a cen. Následují tchaj-wanské EVA Air, Emirates, Japan Airlines, největší nízkonákladová společnost na světě Southwest Airlines, brazilské Azul Airlines, Air New Zealand, britské Jet2 a japonské All Nippon Airways.

Za luxusem k Emirates

Mezi nejlepšími velkými aerolinkami v Evropě figurují Virgin Atlantic Airways, KLM, Swiss a Turkish Airlines.

Dále byly vyhlášeny i konkrétní kategorie. Nejlepší první třídu si připsaly Emirates. „Vynikající, vřele doporučuji. Naplňuje pravý význam slov první třída, výjimečné služby a luxus,“ píše se v recenzi. Nejlepší byznys třídu mají Qatar Airways, nejlepší prémiovou ekonomickou Air New Zealand. Vítězné Singapore Airlines mají podle hodnocení nejlepší ekonomickou třídu. Cestující vyzdvihují například spoustu prostoru pro nohy.

Ceny portálu TripAdvisor Traveller's Choice jsou vyhodnocovány algoritmem, který analyzuje tisíce uživatelských recenzí. Na jejich základě pak sestavuje pořadí.

Nejlepší aerolinie podle TripAdvisoru:
1. Singapore Airlines
2. Qatar Airways
3. EVA Air
4. Emirates
5. Japan Airlines
6. Southwest Airlines
7. Azul
8. Air New Zealand
9. Jet2
10. All Nippon Airways
Zdroj: TripAdvisor

Reklama

Výběr článků

Načítám