Hlavní obsah

Opilý pasažér pomočil během letu zavazadlo jiné cestující

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alkohol byl příčinou incidentu, který se před několika dny odehrál na palubě letadla společnosti American Airlines. Jakýsi opilý pasažér totiž během letu pomočil zavazadlo jiné spolucestující a způsobil jí tím prý hmotnou škodu asi 100 dolarů (2270 korun). Viník byl hned po přistání vzat do vazby, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Není jasné, co události předcházelo, ani kolik toho nejmenovaný muž vypil. Místo toalety se ovšem rozhodl využít zavazadlo 28leté ženy. Posádka letu z Chicaga do Charlotte v Severní Karolíně o události informovala policii, jejíž příslušníci na viníka počkali u brány na letišti a odvedli ho do vazby. Nebyla na něj však zatím vznesena žádná obvinění.

Jedná se už o třetí incident, v němž figuruje alkohol, za poslední týdny. Nedávno způsobil nepříjemnou situaci při letu společnosti Qantas z Melbourne do Singapuru muž, který vypil lahev vodky a začal být agresivní. Personálu nadával do pedofilů, nakonec se ho však podařilo zpacifikovat a připoutat na sedačku.

Ještě předtím se zřejmě nejvyhrocenější incident odehrál na palubě letadla společnosti Ryanair při letu z Glasgow na Tenerife. Dva opilí muži se po přistání začali rvát doslova do krve kvůli přítelkyni jednoho z nich.

Reklama

Výběr článků

Načítám