Hlavní obsah

Bazén s výhledem na ranvej otevře letiště v dominikánské Punta Caně

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekání na let může být někdy zdlouhavé a únavné. V Dominikánské republice se proto rozhodli trochu vylepšit nový VIP salónek na mezinárodním letišti Punta Cana. Od prosince letošního roku bude jeho součástí luxusní venkovní plocha s bazénem, odkud bude výhled přímo na ranvej, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejedná se při tom o první letiště, jehož součástí bude bazén. Může se jím chlubit také singapurské Čangi, kde se bazén, navíc i s vířivkami, nachází na střeše. Oproti tomu může letiště Punta Cana lákat na unikátní výhled.

Nový luxusní salónek, který kromě bazénu nabídne komfortní posezení na venkovní dřevěné terase, bude už třetím VIP prostorem, který na letišti vyroste. Navrhl ho tamní architekt Antonio Segundo Imbert, uvádí Independent. Konkrétní rozloha nebo cena, za kterou budou moci návštěvníci do salónku vstoupit, zatím není známá.

Mezinárodní letiště Punta Cana se otevřelo roku 1983 a je prvním letištěm v soukromém vlastnictví na světě. V posledních letech masivně expanduje, aby dokázalo zvládnout rostoucí turistický boom v zemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám