Hlavní obsah

Budoucnost letecké dopravy se ubírá směrem k luxusu a pohodlí

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhé lety bývají vyčerpávající a nekonečně se táhnou. V blízké budoucnosti by však letadla mohla cestujícím poskytovat mnohem pohodlnější zázemí než doposud. Moderní design půjde ruku v ruce s novými technologiemi a vychytávkami.

BEZ KOMENTÁŘE: Boeing ukázal, jak má v budoucnosti vypadat kabina letadla Video: Boeing

 
Článek

Boeing nedávno představil letadlo budoucnosti, jehož interiér je nebývale luxusní a interaktivní. Během nočních letů v něm má například fungovat promítání hvězdné oblohy, při letech přes den vysvitne nad hlavami pasažérů naopak slunce a kolem se budou prohánět mraky. Dále vnitřek letadla zpestří barevné světelné projekce.

Nová generace letadel sice pasažérům v turistické třídě nenabídne více prostoru, jejich sedadla budou ovšem o poznání hezčí a pohodlnější. „Nebeská“ projekce ozvláštní let i v této části letadla.

Vysokého komfortu si zvláště užijí cestující první a business třídy. Naproti velkorysým sedadlům, jež poskytnou příjemné soukromí, budou mít pasažéři velké HD televizní obrazovky, které poslouží jak k informování o letu, tak i ke sledování filmů. Jednotlivé cestovní třídy mají oddělit futuristické dveře zasouvající se při otevření od podlahy do stropu.

Společnost měla za cíl lépe zabavit pasažéry během letu a zvýšit cestovní komfort. Na co se cestující v příštích letech mohou těšit, ukazuje video vizualizace, kterou firma uveřejnila.

Reklama

Výběr článků

Načítám