Hlavní obsah

Během valentýnského letu pilot požádal o ruku letušku

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální valentýnský let připravily stejně jako loni aerolinky Air Malta. V letadle plném zamilovaných párů se odehrály hned dvě žádosti o ruku - jedna dokonce mezi členy palubní posádky.

Na palubě letadla došlo během jednoho letu hned na dvě žádosti o rukuVideo: Air Malta

 
Článek

V pátek proběhl romantický let pořádaný leteckou společností Air Malta, která obdobnou akci nachystala na svátek svatého Valentýna i minulý rok. Tyto lety dostaly jména Romeo a Julie.

Valentýnského nočního letu, jehož trasa byla vedena ve tvaru srdce okolo Sicílie a Etny, se zúčastnilo přes 100 párů. Už na letišti se cestující dočkali zvláštního servisu. Před odbavením se například prošli po červeném koberci.

Na palubě letadla si pak dvojice vychutnaly romantickou večeři s živou hudbou, kterou zajistil mladý houslista. Nechyběla ani dojemná překvapení.

Foto: Archiv Air Malta

Speciální trasa valentýnského letu

Ve výšce více než čtyři kilometry nad zemí požádal svoji partnerku o ruku jeden z pasažérů, ale také samotný pilot letadla. Ten se zasnoubil s jednou z letušek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám