Hlavní obsah

Meranti zahradám sluší

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Teplé sluneční paprsky stále víc lákají majitele domů, chat a chalup, aby svůj čas trávili venku. K tomu je ovšem potřeba mít pěkný odpočinkový kout a v něm pohodlný zahradní nábytek.

Článek

Jaký by měl být? Ve světě i u nás je jednoznačný trend pořizovat si zahradní nábytek z ověřeného přírodního materiálu – dřeva. Posezení je na něm nejen velmi příjemné, ale dřevo jako přírodní materiál velmi esteticky doplní každou zahradu.

Velmi oblíbeným materiálem na zahradní nábytek je tropické meranti. Těží se převážně v Malajsii, má vysokou tvrdost a nebývale dlouhou životnost. Velmi atraktivní je meranti i na pohled. Zákazníci si ho oblíbili především pro jeho unikátní červenohnědou barvu, díky které na každém kusu nábytku dokonale vynikne kresba dřeva. Taková nábytková sestava pak zahradu dokonale ozdobí.

Asi nejširší nabídku na dřevěný zahradní nábytek, a to i zahradní nábytek meranti, má v současné době Mountfield. „Kromě meranti máme v nabídce i zahradní nábytek renomované švédské společnosti KWA vyrobený ze severské borovice, designérsky dokonalou sadu z extrémně odolného teaku nebo lehký hliníkový zahradní nábytek s pláštěm z velmi komfortního umělého ratanu,“ říká Michal Pobežal z Mountfieldu.

„Výhodou je, že naši zákazníci nejsou vázáni předem danými sadami, ale mohou si pro zahradní nábytek vybrat podle vlastních představ polohovatelná i pevná křesla, rozkládací i pevné stoly, lavice, lehátka, servírovací stolky, slunečníky, houpačky i polstry na zahradní nábytek. Výprodej veškerého nábytku je na spadnutí, protože zájem mezi kupujícími je opravdu velký.“

Reklama

Související články

Se zahradním nábytkem nemá jarní pohoda chybu

Komerční článek - Vůně a chuť grilovaného masa, k tomu sklenka dobrého vína nebo piva, vše navíc v pohodlí pěkného zahradního nábytku – to jsou příjemné chvíle...

Výběr článků

Načítám