Hlavní obsah

Konečně zastřešení i pro nadzemní bazény!

Novinky, (ha)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Ve stejné chvíli, kdy se na trhu objevily moderní nadzemní bazény Azuro De Luxe, které lze částečně zapustit do země, se vyrojily požadavky jejich nových majitelů: Chceme svůj bazén také zastřešit! Stejně, jako majitelé zapuštěných rodinných bazénů!

Článek

Jenže takový požadavek byl až donedávna prakticky nesplnitelný. Ledaže by si někdo na svůj nadzemní bazén za nějakých 20 000 korun pořídil posuvné zastřešení. Což by ovšem bylo absurdní, protože toto zastřešení začíná na ceně nejméně 70 000 korun…

Této skuliny na trhu ovšem šikovně využila bazénářská firma Garsys. „Přemýšleli jsme, jak lidem nabídnout zastřešení, které by bylo cenově dostupné,“ říká ředitel firmy Tomáš Saran. „Naši vývojáři nakonec přišli s překvapivým řešením. Vymysleli totiž přenosné univerzální zastřešení, které lze použít nejen pro zakrytí bazénu, ale i jako party stan nebo malou halu pro stolní tenis,“ vypočítává Saran.

Garsys totiž vyvinul zastřešení z lehkých duralových trubek, nesoucích speciální textilní materiál Airtex. Vyrábí ho v mnoha velikostech jak kruhového, tak oválného tvaru. Lehká konstrukce je snadno přenosná, a dá se tedy postavit nejen nad bazény, ale kdekoliv na zahradě. Překvapivá je u tohoto multifunkčního zastřešení i jeho nízká cena. Jeho výhradní prodejce Mountfield je totiž nabízí za cenu začínající už na 18 591 korunách!

Reklama

Související články

Zahradní bazény – lázeň pod širým nebem

Mít vlastní koupání ve vlastní zahradě je touha, která v českých rodinách rok od roku stoupá. Možnost pohodlně se naložit do vody a zaplavat si v idylickém...

Výběr článků

Načítám