Hlavní obsah

Kolo štěstí a slevy končí! Už v neděli 28. února večer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Letošní Kolo štěstí, na kterém si je možné vytáčet až 100% slevy na veškerou zahradní techniku a bazény, se nezadržitelně řítí do finiše. Definitivně se zastaví už v neděli 28. února večer, kdy skončí šance nejen výhodně nakoupit, ale navíc i získat hodnotné dárky v podobě HD videokamer a GPS autonavigací.

Článek

Příležitost k tak výhodnému nákupu si chce nechat ujít málokdo, a tak mají ve všech 54 prodejnách Mountfieldu velmi rušno. „Lidé mají dobře spočítáno, že tak výhodně už zahradní techniku a bazény po 28. únoru nikde jinde nenakoupí. Tak se není čemu divit, že se snaží nakoupit na poslední chvíli,“ říká například vedoucí plzeňské firemní prodejny u zimního stadionu Martin Frič. „Navíc si výši slevy určují sami, a to je baví.“ Na Kole štěstí se totiž dají vytáčet slevy například 16%, 20%, 30% nebo také 50%, ale velmi často padají  slevy ještě vyšší třeba 70%, 80%  a dokonce 100%!

Vysokými slevám , ale výhodný nákup nekončí. Mountfield totiž svým zákazníkům připravil další příjemné překvapení. Zadarmo jim nyní rozdává tisíce HD videokamer Toshiba a GPS autonavigací Dynavix. „Tyto hodnotné dárky teď dostanete například ke koupi sněhové frézy, motorové pily, křovinořezu, bazénu, zahradního traktoru nebo k dalším více než 250 výrobkům,“ vypočítává  Frič.

Proč Kolo štěstí končí?

Lidé jsou z obrovských slev i pěkných dárků, které zdarma při nákupu dostávají, nadšení a nakupují ve velkém. Proč tedy vlastně tento prodejce tak úspěšnou akci končí?  „Úspěch Kola štěstí  nás těší, ale  úplně jsme  neodhadli, že bude až tak velký,“ vysvětluje obchodní ředitel firmy Aleš Pernička. „Rádi bychom pokračovali, ale finanční prostředky, které máme na Kolo štěstí k dispozici jak z našich zdrojů, tak hlavně od dodavatelů, se v nejbližších dnech vyčerpají. Musím přiznat,  že tak trošku netrpělivě čekáme na konec měsíce, kdy s Kolem štěstí i rozdáváním dárků 28. února večer skončíme,“ dodává Pernička.

Reklama

Související články

Odklidí sníh i vyluxuje zahradu

Komerční článek - Sníh je krásný, ale co s ním, když ho máme na schodech či chodníku rovnou přede dveřmi, nebo na terase či garážovém nájezdu?

Výběr článků

Načítám