Hlavní obsah

Digitální udírna je hitem sezóny. Skvělé uzené maso teď zvládnete i vy

Novinky, Dana Novotná

Bohatá vůně perfektně připraveného masa patří ke správné rodinné hostině nebo party na terase s přáteli. Nová éra uzení totiž začíná! Už žádná nevzhledná zahradní stavba ani rezavějící železná konstrukce. Konec péče o ohniště, starost o správnou teplotu masa a délku jeho uzení.

Foto: Mountfield, .

Maso, dřevěné chipsy, voda a elektrická zásuvka. Tak snadné.

Článek

Zapojte na terase nebo zahradě digitální elektrickou udírnu. Spojuje v sobě moderní technologii a americkou tradici precizní přípravy masa v kouři. Obsluha je jednoduchá, a mistrem uzeného masa s ní tak může být opravdu každý. Vše začíná samozřejmě u kvalitních surovin, pak ale postačí už jen elektrická zásuvka, voda a dřevěné chipsy. Nastavíte některý z provozních režimů, zapíchnete do masa monitorovací jehlu a celý proces uzení už kontroluje udírna automaticky.

Foto: Mountfield, .

Nejdříve potěší pohledem, pak vůní a chutí!

A vy? Pokračujete v bezstarostné zábavě. Skrz prosklená dvířka se občas necháte navnadit tou voňavou symfonií, ale teplotu a čas rozhodně hlídat nemusíte. Až bude křehké, šťavnaté a lahodné maso připraveno, udírna se ozve sama a ke všemu připravené maso udrží ještě řadu hodin teplé pro postupnou konzumaci.

Design udírny je elegantní a kompaktní. K jejímu snadnému přemisťování slouží přepravní kolečka. Uvnitř udírny jsou zásobníky na vodu a na dřevěné chipsy. Z rozpálených chipsů stoupá kouř, který uzenému masu dodává delikátní vůni. Odpařující se voda udržuje maso zároveň šťavnaté.

Pokud přemýšlíte o vhodném dárku pro někoho z rodiny nebo přátel, digitální udírna potěší obdarovaného a na mase z ní si pochutnáte i vy.

Dobrou chuť.

Reklama

Související články

Podzimní úklid zahrady očima odborníka

Právě jste nařezali a naštípali dřevo na zimu. Pod stromy leží hromady větví z podzimního prořezu a hromádky vyčesané travní plsti po vertikutaci. Teď ještě...

Výběr článků

Načítám