Hlavní obsah

Kousek dětského světa na zahradě i v pokojíčku

Novinky, Dana Novotná

I děti by měly mít svůj vlastní prostor na zahradě, kde si mohou hrát a odpočívat. Myslete na jejich potřeby.

Foto: Mountfield, .

Luxusní dětský nábytek z tvrdého dřeva, který je ošetřený lakem v moderní krémové barvě.

Článek

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Autorem článku je společnost Mountfield. 

V dnešní době si lidé vybavují zahrady krásným, moderním a kvalitním nábytkem. V podstatě si přenáší domácí život do letního venkovního obýváku. Na zahradách si budují nejen letní relaxační pokoje, ale i venkovní kuchyně s celým kuchařským zázemím, doplněné vkusným sezením. Nabídka na trhu je obrovská a možností je hodně. Počínaje výběrem materiálu a konče krásným designem.

Foto: Mountfield, .

Dětský nábytek je z kvalitního eukalyptového dřeva, ošetřeného olejovou lazurou. Je skládací a tudíž i dobře skladovací.

Když takto atraktivním sezením vybavujeme zahradu, je dobré nezapomenout na děti. Pokud se náš letní život přenese do venkovního sezení, kde snídáme, obědváme a někdy i večeříme, je zcela na místě přizpůsobit sezení i pro naše děti.

Foto: Mountfield, .

Dětský nábytek je vyroben z masivního eukalyptového dřeva a ošetřený olejovou lazurou.

Nabídka na trhu s dětským venkovním nábytkem se hodně vylepšila a pomalu se vyrovnává nábytku pro dospělé a je i finančně dostupná. Navíc se hodí jak pro venkovní účely, tak i klidně do domu.

Reklama

Související články

Jaro je tady. Jste nachystáni?

Komerční článek - Jaro už se hlásí o slovo, trávník se pomalu zelená a probouzí se po zimním spánku. Aby vaše zahrada co nejdřív začala zářit všemi barvami,...

Výběr článků

Načítám