Hlavní obsah

To je důslednost! Učitelka výtvarné výchovy má doma takřka vše růžové

Většina lidí se domnívá, že růžová je jenom barva. Jsou ovšem lidé, nejčastěji ženy, pro něž je růžová bez nadsázky životní styl. K takovým patří i 33letá učitelka výtvarné výchovy Yasmin Stuckiová ze Švýcarska. Její domov hraje mnoha odstíny této barvy a její sbírka nejrůznějších růžových předmětů by, pravda, asi nejvíce omámila malé dívenky.

BEZ KOMENTÁŘE: Švýcarka je posedlá růžovou barvouVideo: Caters News/Yasmin Stucki, AP

 
Článek

Yasmin lze bez přehánění označit za ženu posedlou růžovou barvou. Svědčí o tom mj. fakt, že už deset let na sebe údajně neoblékla nic, co by nebylo růžové.

Málokoho proto patrně překvapí, že nezůstala jen u módy, ale že se ve stejném duchu a s neobyčejnou vervou pustila i do zařizování svého domova.

I v něm momentálně návštěva sotva zavadí okem o jinou barvu než o některý z desítek odstínů té, kterou někteří lidé vynášejí do nebe a jiní považují za odpudivou. (Zvláště pak v takovém množství.)

Yasmin pracuje jako učitelka výtvarné výchovy. A tak v zařízení jejího bytu lze nalézt jistý styl a eleganci. Samozřejmě, pokud se člověku růžová nepříčí přespříliš.

Žena se agentuře Caters svěřila, že růžovou barvu miluje už od dětství, ale na rozdíl od jiných žen, místo toho, aby z ní vyrostla, začala jí být s přibývajícím věkem naopak až posedlá.

Foto: Caters News/Yasmin Stucki, AP

V domě je vše růžové.

Vše začalo patrně v době, kdy jí bylo 12 let a maminka jí koupila růžové džíny. Od té chvíle se nadchla pro světlé barvy. Přičemž mezi nimi ji čím dál více lákala právě růžová.

Aby přesvědčil manželku k životu na cestách, proměnil vůz tak, jak by to udělal jen málokdo

Tipy a trendy

Před více než dvěma lety se Yasmin přestěhovala. A tehdy dostala příležitost zařídit si nový domov jako svůj malý svět a ráj. Od samého začátku jej zařizovala v růžové barvě, a tím pádem tedy i ve stylu, který připomíná domečky pro panenky.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Člověka, jenž zůstal jakékoli posedlosti ušetřen, by to jistě ani nenapadlo, ale Yasmin je přesvědčená, že její domov ještě stále není hotový a že ji na jeho úpravách čeká stále ještě spousta práce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám