Hlavní obsah

Postel ve stylu Jamese Bonda je splněným snem mnoha chlapců

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postel ve tvaru automobilu Aston Martin, inspirovaná vozy britského filmového agenta Jamese Bonda, je snem mnoha chlapců. Zmenšený veterán vznikl v celkem vkusném provedení. Dětský pokoj může zpestřit i pohovka vzniklá z nepotřebného starého automobilu nebo speciálního obytného vozu s postelemi uvnitř.

Foto: Dragons of Walton Street

Postel ve stylu Jamese Bonda pobaví malé i velké.

Článek

Automobil je navržen cíleně do dětských ložnic. Postel má sofistikované prvky ze sklolaminátu, nechybí ani chromové doplňky. Nábytek je dodáván s klíči od auta, osobní poznávací značkou, tónovanými okny a světlomety.

Jde ovšem o nákladný doplněk. Je totiž dražší než mnoho skutečných rodinných automobilů. Postel od společnosti Dragons of Walton Street v přepočtu vyjde na 580 tisíc Kč.

Foto: Dragons of Walton Street

Jde o celkem elegantní nábytkový kousek do dětských pokojů.

Oblíbené jsou i postele ve tvaru formulí nebo jiných závodních automobilů. Jde zpravidla o dřevěné lakované kousky. I ty jsou ale v dražších cenových relacích, jejich pořizovací cena se pohybuje od deseti tisíc korun výše.

Foto: Smithers of Stamford

Prostor můžete zpestřit i stylovou pohovkou.

Dětský pokoj můžete stylově dekorovat třeba i originálním osvětlením ve tvaru pneumatik, volantů nebo motocyklů. I takové doplňky malé chlapce pobaví a pokoje nepochybně zpestří.

Foto: Circu

Děti ocení i malou obytnou dodávku.

Interiéry oživí i hodně pestré tapety s motivem aut. Volit můžete rovněž praktické samolepy, které stačí jen sejmout z hladkých povrchů. Prostor zpestří oblíbené koberce s motivem autodráhy, které budou nabádat k hrám s autíčky.

Foto: Lime Lace, Ksl living

Stěny můžete dekorovat tapetami s motivy autíček.

Zajímavou inspirací do pokojů malých chlapců jsou i kousky imitující život kovbojů nebo pirátů. Takové pokojíčky budou přímo vybízet k hrám a budou rozvíjet kreativní potenciál malých obyvatel.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám