Hlavní obsah

Metalické mísy na ovoce jsou hitem letošní sezóny

Novinky, tnk

Pokud hledáte inspiraci pro stylové doladění kuchyně, zkuste se poohlédnout po mísách v metalických úpravách. Ty jsou největším trendem v dekoracích do jídelen a kuchyní v letošní sezóně. Jejich předností je, že vypadají luxusně a honosně. Stanou se efektním detailem stolování, který na sebe bezesporu strhne pozornost.

Foto: The Contemporary Home, Design Gift Shop, Black By Design

Košíky na ovoce v metalických barvách jsou absolutním hitem letošní sezóny.

Článek

Nejvíc v kurzu je bezesporu bronzová barva, následovaná měděnou a zlatou. Protože jde o barvy vzácných kovů, není se čemu divit, že mísy působí draze. Drahé být ale vůbec nemusejí.

Foto: Garden Trading, DaWanda

Trendem jsou bronzové a metalické odlesky, které dodají mísám punc luxusu.

Pokud chcete, aby interiér působil luxusním dojmem, kombinujte tyto mísy s mramorem. Efektně bude vypadat především zelený mramor v kombinaci se zlatou barvou a bílý carrarský spolu s měděnými miskami.

Foto: Zboží.cz, Fenella Smith

Mělká bronzová miska Eclipse a misky John Whaite Blue inspirované ruskými panenkami.

V minimalistických interiérech můžete nechat plně vyznít krásu materiálů a volit extravagantnější mísy. Kousky vypadající jako lehce tvarované lesklé kovy se na jídelních stolech stanou žádanými a nepřehlédnutelnými solitéry.

Foto: Marioni

Mísa s názvem Eve nechává plně vyniknout krásu metalických odlesků.

Zastánci tradičních kousků mohou sáhnout po měděných mísách. Ty jsou sice obecně dražší, ale zato mají dobré vlastnosti. V domácnosti tak vydrží věky a jsou nadčasovou klasikou, která ani po letech neztrácí na půvabu. Patina je u měděného nádobí naopak žádoucí.

Foto: Audenza, Vênoor Living

Ručně vyráběné kousky a kousky s patinou mají své neopakovatelné kouzlo.

Velkým trendem současnosti jsou i nástěnné organizéry v lesklém provedení. Ty v interiérech nahrazují klasické nástěnky a stávají se jednou z nejtrendovějších dekorací současnosti. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám