Hlavní obsah

Kousky inspirované letectvím připomenou krásy oblíbeného typu cestování

Novinky, Kristýna Křížová

Pokud patříte mezi ty, kdo nostalgicky vzpomínají na běžné a časté cestování leteckou dopravou, pak vás možná zaujmou interiérové prvky inspirované letadly. Díky nim si vytvoříte i stylové fotky, kterými bezpochyby pobavíte své okolí. Přátelé pak budou jen odhadovat, zda jste vyrazili do exotiky, nebo jste stále v obývacím pokoji.

Foto: Yellow Octopus

Knihovnu můžete dekorovat soškami letadel nebo vrtulemi.

Článek

Fandové letadel, kteří mají malé děti, je mohou potěšit postelemi ve tvaru oblíbených prostředků. Jde o kousky, které jsou celkem náročné na prostor, ale zase se stanou efektní dominantou dětských pokojů, která na sebe bezesporu strhne pozornost.

Foto: Circu

Postel ve tvaru letounu zapadne do dětských pokojů.

Létání si můžete připomenout i v podobě nevšedního osvětlení s názvem Coltrane, které zdařile imituje letadla na noční obloze. Platí, že čím více takového typu osvětlení v interiéru použijete, tím efektněji bude vypadat.

Stěny pak můžete dekorovat starými vrtulemi a kousky, které letectví připomínají.

Foto: DelightFull

Osvětlení inspirovaná letadly připomenou oblíbený typ cestování.

LCD okénko od korejské společnosti Oneroommaking zase vyvolává při pohledu na něj dojem, že letíte mnoho kilometrů nad zemí, i když třeba jen sedíte doma na toaletě.

Zábavný interiérový doplněk ocení všichni milovníci létání, kteří se už nemohou dočkat, až bude tento typ cestování stejně běžný, jako býval kdysi.

Foto: Profimedia.cz

Okénko zapojíte klasicky do zásuvky. Pak už si můžete užívat pohled na krásu mraků, téměř jako byste byli v letadle.

Pokud hledáte zpestření svého interiéru a chcete potěšit i své malé ratolesti, zkuste zakomponovat i interiérové stany pro děti. Díky nim získáte větší pocit soukromí vy i děti i v malých bytech a garsoniérách, což přijde nyní bezesporu vhod.

Koronavirové rozptýlení na sněhu

Dolehla na vás také nuda během neustálých uzávěrek kvůli koronavirové pandemii natolik, že jste šli nakonec řádit na sníh? Vytvořili jste něco obzvláště povedeného? Iglú, hrad, klouzačku...?

Pochlubte se ostatním čtenářům a inspirujte je! Pošlete nám fotku svého výtvoru a připište k ní pár vět na naši adresu bydleni@novinky.cz. Nejzdařilejší díla rádi představíme!

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám