Hlavní obsah

Retro telefony zpestří prostředí interiérů zařízených v pop-art stylu

Novinky, tnk

Staré telefony už sice z hlediska své funkce vyšly z módy, ale jako nápaditý doplněk do interiérů stále patří. Hlavně do těch zařízených v retro nebo pop-art stylu. Stanou se efektním zpestřením prostoru, které ho oživí a rozhodně mu dodá na zajímavosti.

Foto: Yellow Octopus, Melody Maison

Retro telefony a úložné skříňky v podobě telefonních budek připomenou staré dobré časy.

Článek

Kombinovat můžete klidně několik různých kousků inspirovaných telefony z různých období. Dobře zapadnou hlavně do interiérů v pop-art stylu, který fandí výrazným barvám i retro objektům známým ze začátků konzumní společnosti.

Nejvíce trendy jsou kousky v mint barvě, korálové a bleděmodré. Ty růžové se hodí hlavně do dívčích pokojů.

Foto: Red Candy (2x)

Růžové retro telefony nesmí chybět v interiérech milovníků panenek Barbie.

Do pánských pokojů volte naopak uměřenější kousky. Vhod přijdou hlavně telefony v černé nebo hnědé barvě. Připomenou ducha starých časů, ale nebudou působit kýčovitě a nevkusně.

Foto: Yellow Octopus (2x)

Kousky v hodně retro designu zapadnou do kaváren a pánských budoárů.

Ti, kteří si chtějí telefonování postaru připomenout o něco víc, mohou sáhnout po sluchátkách, která lze připojit k chytrým telefonům. Hodí se hlavně na telefonování v klidu domova nebo v práci. Ocení je zejména ti, kteří telefonují často a rádi.

Foto: Yellow Octopus, Monsterzeug

Řada kousků je kompatibilních s moderními telefony a jsou tak žádaným designovým výstřelkem.

Nebojte se motiv telefonů použít i jinde v interiéru. Jako potisk na textiliích bude působit efektně a dekorativně. Vyplatí se ho ale nechat vyniknout a ostatní dekorace pak volit už jen v tlumených a neutrálních odstínech.

Foto: taPETI

Textilie s motivy retro telefonů doladí interiéry k dokonalosti.

V interiérech zařízených v pop-artovém stylu budou dobře vypadat i motivy polibků, které jsou také neodmyslitelnou součástí mnoha prostor v tomto stylu. Interiéru navíc dodají i romantickou atmosféru.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám