Hlavní obsah

Valentýnskou atmosféru v interiéru navodíte motivy polibků v pop-artovém stylu

Novinky, tnk

Pokud chcete na Valentýna (svátek zamilovaných) v interiéru navodit erotickou atmosféru, ale chcete se vyhnout klasickým okoukaným motivům srdcí, zkuste hledat inspiraci v pop-artovém stylu. Motivy komiksových polibků a objektů ve tvaru rtů dodají interiéru šťávu a umožní oslavit svátek s plnou parádou.

Foto: Wallsauce.com, Etsy

Motiv polibku na tapetách dodá interiéru erotický náboj. Látkovými rty můžete dekorovat i textilie v ložnici.

Článek

Klasický motiv rtů může mít i lehce kýčovitý nádech. Interiérovou klasikou je bezpochyby pohovka ve tvaru rtů inspirovaná surrealistickým dílem Salvadora Dalího. Tento motiv je i běžnou součástí pop-artového stylu, může být kombinován s neony a umělými materiály.

Foto: Smithers of Stamford, Candle a Cake

Prostor doslova rozsvítíte lampou s motivem rtů. Pokud nechcete investovat velké částky do valentýnské výzdoby, volte třeba jen balonky.

Polibky mohou rovněž zpestřit stolování, a to nejen jako nášivky na prostírání nebo ubrusu. Valentýnské snídani dodáte romantického ducha třeba dezertem s dekorací ve tvaru rtů z kakaa nebo cukru.

Foto: TakaTomo.de (2x)

V kuchyni partnera okouzlíte kávou s posypem na mléčné pěně ve tvaru rtů vytvořeným díky šabloně nebo drobnými dekoracemi.

Odvážnější jedinci mohou čerpat inspiraci z díla výtvarnice Andrey Mary Marshallové, které nese název "Lip Service Dinner Series". Na jedné straně lžic jsou ručně malovaná ústa nejvlivnějších hollywoodských celebrit, na druhé straně jejich vagíny. Na nožích je úsměv herečky Marilyn Monroe.

Foto: Profimedia.cz

Stolování zpestří příbory s motivem rtů a úsměvů.

Rudá, která je s těmito motivy neodmyslitelně spojena, je barvou, jež vzbuzuje vášně, podporuje chuť k jídlu a symbolizuje lásku. Vyplatí se ji nechat vyniknout na jednobarevném nebo černobílém pozadí.

Foto: Smithers of Stamford, Monsterzeug

Vyplazený jazyk oživí a zpestří jinak všední interiér.

Stolování doladí hrnečky nebo servis s motivem polibku, které rozhodně zaujmou na první pohled. Příliš se ale nehodí do restaurací, kde v hostech nemusejí vyvolávat příjemné emoce.

Foto: Denise O Sullivan Ceramics a Design, Yellow Octopus

Hrníčky s potiskem s motivem rtů zpestří valentýnské stolování.

Pokud hledáte inspiraci na valentýnské dekorace, ale chcete se vyhnout všednosti, můžete sáhnout i po motivu plameňáků, kteří otočení k sobě vytvoří efektní srdcovitý motiv. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám