Hlavní obsah

Dekorace inspirované balonky dodají interiérům celoročně slavnostní atmosféru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ti, kdo často a rádi oslavují, mohou v interiéru uplatnit motiv klasických nafukovacích balonků i během roku. Kousky, které jsou jimi inspirovány, působí v interiéru hravě. Prostorům dodají na pestrosti a živosti a budou ideální volbou do dětských pokojů. Právě v nich mohou barvy balonků skvěle zazářit.

Foto: Oakdene Designs, Viadurin

Designové samolepy nebo svítidla inspirovaná balonky najdou uplatnění v dětských pokojích.

Článek

Velkou oblibu si získává zejména osvětlení inspirované balonky. Pokud lamp a lampiček zvolíte hned několik a v různých barevných provedeních, dodají interiéru radostný nádech.

Volte ale barvy, které korespondují s vybavením interiéru. V monochromaticky laděných interiérech pak právě tyto kousky mohou zazářit i v kontrastních barvách.

Foto: Nedgis

Lampy inspirované balonky zafungují jako nápadité náladové osvětlení.

Kdo chce být trendy, může volit doplňky v barvě roku, kterou je letos světle fialová až šeříková barva s názvem Very Peri. Právě ta se bude letos uplatňovat v mnoha designových návrzích a bude k vidění na mnoha designových veletrzích.

Foto: Nedgis

Lustry ve tvaru balonků dodají interiérům na hravosti.

Prvky inspirované balonky se nejlépe hodí do dětských pokojů. V nich se můžete odvázat a popustit uzdu fantazii. Barevná exploze v těchto prostorách rozhodně není na škodu, spíše naopak.

Foto: Lights4fun

Světelná girlanda je ideální dekorací na oslavy.

Prvky s motivy balonků dodají interiéru na vzdušnosti a hravosti. Prostor bude díky nim působit mnohem živěji a dynamičtěji. Rozhodně s nimi neuděláte chybu v interiérech, které by jinak působily příliš strnulým a nudným dojmem.

Foto: Mineheart, Desenio

Plastická tapeta inspirovaná balonky dodá prostoru dynamiku. Fotoobrazy s motivy balonků jej pak zútulní.

Pokud chcete oživit interiér a dodat mu trochu šťávy a dynamiky, můžete v interiéru uplatnit i koberce, které hýří barvami a mají nepravidelné tvary.

Anketa

Pořádáte často doma oslavy?
Ano, u nás se pořád něco slaví.
14,6 %
Tak přiměřeně často.
26,8 %
Ne. Pokud můžeme, tak nic neslavíme.
58,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 82 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám