Hlavní obsah

Movití rodiče mohou dát své bohatství na odiv prostřednictvím zlaté kolébky

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé, kteří milují luxus a rádi se jím chlubí, možná najdou zalíbení v honosné kolébce s názvem „The Luulu”. Zlatá kolébka s polstrovaným interiérem na sebe bezpochyby strhne pozornost a v dětském pokoji, ložnici nebo obývacím pokoji se stane výrazným solitérem, který vynikne.

Foto: Profimedia.cz

Kolébka se stane výrazným solitérem, který na sebe bude v interiéru bezpochyby poutat pozornost.

Článek

Kolébce nejde upřít fakt, že pro dítě nabízí velmi komfortní prostředí. Je navržena tak, aby mu připomínala pobyt v děloze. Vzhledem k tomu, jak rychle děti z kolébky vyrostou, je spíše kouskem, který si budou pořizovat buď páry plánující opravdu velkou rodinu, nebo ti, kdo chtějí své dítě zahrnout luxusem už takzvaně „od peřinky”.

Foto: Profimedia.cz

Interiér kolébky je dekorován drobnými kamínky.

Tento velmi propracovaný kousek je posetý 24karátovým zlatem a obsahuje diamanty, kolébka je také potažena pravou kůží. Kvůli tomu je ovšem i velmi drahá. Její cena činí v přepočtu více jak 1,2 miliónu korun. S prodejem se začalo v Dubaji.

Foto: Profimedia.cz

Futuristické kolébky vznikly ve třech barvách, hodí se hlavně do moderně a hi-tech zařízených domácností.

Pokud chcete, aby dětský pokoj působil luxusním dojmem, můžete volit i další objekty ve zlaté barvě. Mějte ale na paměti, že malé děti obecně ocení spíš pestré a výrazné barvy.

Aby pokoj nepůsobil kýčovitým dojmem, vyplatí se volit jen několik kousků ve zlaté barvě a držet se jednoduchosti a čistých linií. Imitace vzácných kovů totiž mohou působit až nevkusně.

Foto: Circu, Nedgis

V dětském pokojíčku oceníte i úložný box inspirovaný kostkou zlata nebo lampičku coby houbu se zlatým kloboukem.

Pokoji bezpochyby dodají šmrnc i dekorované stěny, které můžete ozdobit zlatými hvězdami nebo zvolit tapety s motivem zlatých konfet. Takový pokojíček bude nepochybně působit honosným a slavnostním dojmem.

Foto: Lime Lace, Candle & Cake

Stěny pokoje můžete rozzářit nástěnnými hvězdami.

Pokud jdete rádi s dobou a chcete, aby byl dětský pokoj v souladu s nejnovějšími trendy, inspirujte se motivy ve stylu Malé mořské víly, které jsou aktuálně v kurzu. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám