Hlavní obsah

Restaurace plná doplňků ze světa panenky Barbie působí zábavně i kýčovitě

Novinky, tnk

Maminky s malými děvčátky obdivujícími panenku Barbie mají při návštěvě jedné japonské restaurace o zábavu postaráno. Interiér originálního restauračního zařízení je totiž celý růžový a zdobí ho asi 250 panenek Barbie. Na stěnách nechybí ani plakáty této oblíbené hračky.

Foto: Profimedia.cz

V restauraci nechybí vystavené panenky Barbie a nábytek připomínající ten z domků pro panenky.

Článek

Kavárně dominuje růžová barva typická pro řadu barvených cukrovinek i oblečení panenky Barbie. Na policích, které jsou umístěny od podlahy až ke stropu, se pospolu nacházejí novější i starší verze panenek. Jde tak zároveň o zajímavou přehlídku proměny této oblíbené dětské hračky v čase.

Foto: Profimedia.cz

Restaurace se nachází v celkem všedním objektu.

I jídlo je podávané ve stylu panenky Barbie. Jde tak předně o hodně zdobné dezerty. Nechybí ale ani pizza a těstoviny. Jídlo je podáváno na kýčovitě zdobených talířích. Na stolech je prostírání s podobiznami panenky Barbie.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je laděn předně do dívčí růžové barvy.

Autoři se snažili dekorovat veškeré prvky v objektu. Zážitek tak na návštěvníky čeká i na toaletě. Ta je polepena symbolickými samolepkami, které zdobí krabičky od nových panenek.

Foto: Profimedia.cz

I toalety jsou tématicky vyzdobeny.

V Japonsku a Číně jsou podobně zdobná restaurační zařízení vcelku obvyklá. Obdobný interiér má třeba i restaurace zařízená ve stylu oblíbené kreslené postavičky Hello Kitty. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám