Hlavní obsah

Vývrtky a otvíráky v armádním stylu dodají večírkům na dramatičnosti

Novinky, tnk

Designéři přicházejí se stále originálnějšími nápady na zpestření klasického stolování. Pro milovníky vojenských rekvizit a vůbec všechny jedince, kteří si chtějí zpestřit večírky, navrhli vývrtky a otvíráky ve tvaru zbraní nebo nábojů. Takové kousky zapadnou hlavně do industriálních a loftových interiérů i pánských pokojů.

Foto: Profimedia.cz, Yellow Octopus (3x)

Designéři přizpůsobují podobu otvíráků i vojenskému stylu.

Článek

Zajímavým nápadem je dobíjecí vývrtka na špunty ve tvaru pistole. Stačí přiložit hlaveň na hrdlo lahve a stisknout spoušť.

Nevšední kousek vznikl ve dvou variantách. V uměřenější stříbrné barvě a ve svítivě růžové. Na jedno nabití je možné otevřít zhruba třicet lahví.

Foto: Profimedia.cz

Použití otvíráku je celkem jednoduché, fungují díky vzniklému podtlaku.

Pokud chcete pořádat párty ve stylu rekvizit z filmů o Jamesi Bondovi, můžete na větším večírku uplatnit i otvíráky na pivo v podobě nábojů. Ty jsou o dost skladnější a fungují na klasickém principu.

Foto: Yellow Octopus

Pivní otvíráky vznikají v podobě nábojů.

Ve stejném designu vznikly i vývrtky na víno. Oproti modernějším křídlovým systémům je s nimi otvírání rozhodně náročnější. Hodí se tak předně pro ty, kdo dávají přednost zajímavým tvarům před funkčností.

Foto: Yellow Octopus

Po nasazení vývrtky vznikne nevšední kuchyňský pomocník.

Servírování nápojů se s takovými pomocníky promění v zážitek už od samého začátku. Nezapomeňte k tomu zvolit i nápadité sklenice.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Na párty v plném proudu oceníte i speciální sklenice, které jen tak nepřevrhnete. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám