Hlavní obsah

Lampy ve tvaru psů se v interiéru uplatní i jako originální dekorace

Novinky, tnk

Milovníci čtyřnohých miláčků si mohou interiér zpestřit zábavnými lampami inspirovanými psími společníky. Stínidla lamp připomínají ochranné průhledné plastové límce ve tvaru kornoutu, které psi nosí třeba po tupírování uší.

Foto: Clare Loves (2x)

Dubová Dog lamp neboli Psí lampa je inspirována teriéry.

Článek

Designéři navrhováním těchto lamp vzdávají hold největším lidským zvířecím přátelům. Pobaví hlavně kousky s řadou kloubů, díky kterým je možné celkem věrně kopírovat psí pohyby. Lampa tak může pomyslně panáčkovat i výt na měsíc.

Foto: Mira Mira

Lampičky se v interiéru uplatní i jako dekorace.

Lampičky mají zpravidla dřevěný dekor. Do klasicky zařízených interiérů v Provence a rustikálním stylu volte ty z březové dýhy. V industriálnějším prostoru vyniknou kousky z černého mořeného javoru.

Foto: Clare Loves

Lampičky se hodí hlavně do klasicky zařízených interiérů.

Lampy s ohebnými částmi umožní přesné směrování světla. Využijete je tak jako stolní pracovní lampy nebo jako lampičky na noční stolek. Hodí se do interiérů milovníků originálních designérských kousků i do pokojů dětí a dospívajících.

Foto: Mira Mira

Lampičky imitují zvířecí pohyby.

Pokud chcete interiér doladit dalšími kousky připomínajícími zvířecí miláčky, můžete sáhnout po věšácích ve tvaru psího ocasu nebo po hodinách ve tvaru různých psích plemen.

Foto: Annabel James, Ikea

Milovníci psů mohou interiér doladit i hodinami nebo věšáky na vodítka i kabáty ve tvaru čtyřnohých miláčků.

Inspirace tvary zvířat se nevyhýbá ani sedacímu nábytku. Křesla ve tvaru býka, labutě nebo mravence jsou žádanými ikonickými kousky, které své předlohy ale připomínají jen vzdáleně. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám